OM MIG

Att öka folks livsglädje är det bästa jag vet!

Ända sedan jag  började läsa till massageterapeut och sedan startade Muskelvården i Halmstad 2000 har jag brunnit för att öka folks livsglädje, att få människor att må bra! Eller kanske ännu längre, eftersom jag då varit Friskis&Svettis ledare sedan 1988. Ju längre erfarenhet jag skaffat mig, desto mer ser jag sambandet i allt som påverkar oss.

 
Det handlar inte bara om att att ha rätt arbetsställning,  bra hållning och att träna. Minst lika viktigt är hur vi trivs med vår livsituation, vad vi stoppar i oss,  våra tankar, vår inställning, hur vi andas och givetvis vår stressnivå. Denna låga har under åren som gått fått mig att bredda min kompetens  genom en mängd vidareutbildningar. På Muskelvården mixas olika behandlingsmetoder oftast ihop, allt för att kunna hjälpa just dig att må så bra som möjligt! Jag har även läst basmedicin, dvs anatomi, fysiologi och sjukdomslära, motsvarande 70 poäng på Thalamus, Uppsala universitet biomedicinska centrum 2000-2002.
Privat är träning  fortfarande ett av mina största intressen, även om den sköna dagar och kvällar nu fått konkurrens med golf.  De senaste åren har jag även upptäckt yogans spännande värld. Viljan och nyfikenheten att lära mig mer om yoga ledde till att jag  utbildade mig till yogalärare i yinyoga, medicinsk yoga, ayuryoga (gren av hathayoga) och kundaliniyoga och har haft kurser i det. Tyvärr har jag just nu ingen lämplig lokal att hålla till i, men om den dyker upp så är det möjligt att jag startar upp igen.
Att få vara bonusmatte till Morris, en härlig brun labrador, är underbart! Han bor hos oss några dagar i veckan och då är ute mycket, leker och busar, går på kurser och har ett par hundkompisar med deras mattar som vi träffar. Perfekt lösning både för oss och hans familj.
Att läsa är också härligt och jag blir, till min mans förtret, lätt okontaktbar när jag fastnar i en bok, lika ofta en deckare som en som är förknippad med mitt yrke.
När tid och pengar finns reser jag gärna,  det finns så mycket att se och uppleva, både långt bort och på lite närmare håll.

Varmt välkommen till Muskelvården!
Anette

Möjligheter är som soluppgångar. Om du väntar för länge, går du miste om dem

massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad

Bara sååå jättebra!
Eva-Karin Lindh
Harplinge äldreboende
Välkommen till Anette på Muskelvården i Halmstad