ANDULLATIONSTERAPI

som enskild terapi eller ett perfekt avslut på en annan behandling

Andullationsmassagen är en typ av behandling som kombinerar vibrationer med djupverkande infraröd värme, vilket ökar välbefinnandet, minskar smärta och minskar stress samtidigt som det kan sätta igång många gynnsamma processer både i muskler och inre organ. Andullationen ökar cirkulationen av blod och lymfa, den påverkar energin i cellerna positivt och har en stimulerande effekt på organ som är i obalans. Andullationsterapin är en reglerande terapi, vilket innebär att den stödjer och återväcker kroppens naturliga funktioner.

Andullationsbädden har 20 olika program att välja mellan, allt för att behandlingen ska kunna bli så skräddarsydd som möjligt till dig. Du ligger skönt i andullationsbädden, blir behagligt varm och avslappnad.
Låt en bra behandling bli ännu bättre!
Avsluta den med en stund i annulationsbädden, en fantastisk kombination! Jag försöker i möjligaste mån hålla bädden ledig i samband med din behandling, men vill du vara helt säker så  skriv i meddelanderutan på din bokning att du önskar avsluta med andullationsterapi.
Kombinationspris: 15 min - 100 kr, 30 min 160 kr
Andullationsterapi som enskild terapi:
1:a tillfället: Boka ´andullationsterapi, 1:a gången´ genom boka behandlings knappen. Då går vi igenom dina behov, vilket / vilka program som passar dig och du får en instruktion på hur bädden fungerar. Därefter bokar du tider direkt av mig och går själv in och startar din behandling.

Länk till prislista

Läs mer om andullationsterapi här
andullationsterapi andullationsbädd muskelvården halmstad andullationsterapi andullationsbädd muskelvården halmstad andullationsterapi andullationsbädd muskelvården 
Prova idag att inte tänka så mycket på vem du är.
Prova  istället idag att tänka på vem du vill vara.
andullationsterapi andullationsbädd muskelvården halmstad andullationsterapi andullationsbädd muskelvården halmstad andullationsterapi andullationsbädd muskelvården halmstad andullationsterapi andullationsbädd muskelvården halmstad andullationsterapi andullationsbädd muskelvården halmstad andullationsterapi andullationsbädd muskelvården halmstad  andullationsterapi andullationsbädd muskelvården halmstad andullationsterapi andullationsbädd muskelvården halmstad
Efter åtta års ryggproblem med daglig värk har jag testat det mesta i behandlingsväg. 
Det är först när jag testade andullationsterapi som jag upplever ett ökat välbefinnande och förbättrad livskvalitet.
Genom 15 minuter som tillägg på annan behandling eller 15-30 minuter 2-3 upprepade tillfällen släpper de effektivt de spänningar som obehandlade drar mig snett. Behandlingen ger en känsla av viktlöshet och lätthet i kroppen.
Zinita Uhrberg

Försvarsmakten
Välkommen till Anette på Muskelvården i Halmstad