INDISK HUVUD & ANSIKTSMASSAGE

en ljuvlig behandling!

Indisk huvud- & ansiktsmassage utförs på massagebänk och sittande. Ger en fullständig avslappning i hela kroppen.
Njut av den som en enskild behandling eller kombinera den med någon annan, ex yogamassage eller en dura mater
behandling.

Huvudet
I huvudet finns hjärnan, som är den största delen av centrala nervsystemet, och fyra andra sinnen; syn, hörsel, lukt, smak. Många viktiga nervändar slutar dessutom i huvudet. Nacken och skuldrorna, som bär upp huvudet, är ofta områden där det finns spänningar och värk. Så huvudet behöver vara avslappnat och dess funktioner fungera väl för att vi ska vara friska, lugna och lyckliga.
Cirkulationen till och från huvudet kan vara begränsad pga spänningar i muskler och bindväv. Detta minskar flödet av vital näring och syre. Huvudvärk och migrän som orsakas av spänning och stress är inte ovanligt. Andra problem kan vara svaghet, nervositet och överaktivt tänkande. Indisk huvud- & ansikts massage lösgör och förebygger blockeringar i kroppens olika cirkulationssystem och gör dig avspänd och avslappnad. Det främsta syftet med huvudmassagen är att öka tillförseln av vital näring och syre samt att stödja utrensningen av slaggprodukter.

Ansiktet
Ansiktet är den del av kroppen som vi ständigt visar för omgivningen och där våra känslor tydligast återspeglas.Ofta betraktas det som den vackraste delen av kroppen men vi håller också mycket spänningar där. Flera av våra sinnen är placerade där och bl a sker det mesta av vår kommunikation via ansiktet. Så ansiktet och dess sinnen och uttryck spelar en oehört viktig roll i vårt liv.
Livets stress och spänningar förhindrar ett normalt flöde av blod till ansiktet. Omgivningens luftföroreningar, dålig kost och för lite sömn påverkar den känsliga huden i ansiktet negativt. Detta skadar hud, bindväv och muskler i ansiktet och orsakar tecken på ett förtidigt åldrande. T ex rynkor, glåmig hud och dålig tonus i ansiktsmuskulaturen.
Ansiktsmassagen stödjer utrensningen av slaggprodukter, ökar tillförsel av näring samt hjälper till att ge ansiktet sin naturliga vitalitet tillbaka.

Vid indisk huvud- & ansiktsmassage behandling  används sesamolja vilket renar huden och balanserar obalanser.
Känner du dig trött, kanske på gränsen till utbränd? Kombinera gärna indiska ansikts- & huvudmassage med en dura mater behandling (läs mer under´ övriga behandlingar´)
Vill du ha den bästa behandlingen av alla? Kombinera indisk ansikts- & huvudmassage med yogamassage och en dura mater behandling, en 2,5 timmars behandling.
Fullständigt underbar!

Länk till prislista

Utbildad av Vandana Jain, Ayurtouch 2013    

Om du möter en människa som saknar ett leende - ge henne ditt.

Indisk huvud- och ansiktsmassage muskelvården halmstad Indisk huvud- och ansiktsmassage muskelvården halmstad Indisk huvud- och ansiktsmassage muskelvården halmstad Indisk huvud- och ansiktsmassage muskelvården halmstad Indisk huvud- och ansiktsmassage muskelvården halmstad Indisk huvud- och ansiktsmassage muskelvården halmstad Indisk huvud- och ansiktsmassage muskelvården halmstad Indisk huvud- och ansiktsmassage muskelvården halmstad Indisk huvud- och ansiktsmassage muskelvården halmstad

Idag provade jag massage samt indisk huvud- & ansiktsmassage. Jag kan varmt rekommendera den här massagen! Massagen gav mig total avslappning!!
Muskelvården är mitt självklara val för välbefinnande.
Alex Wennberg
ICA Maxi Högskolan
Välkommen till Anette på Muskelvården i Halmstad