ACCESS BARS

för dig som är intresserad / nyfiken på det här med energier.

En behandling med access bars kan ses på två sätt. Antingen väljer du att komma en gång och får då en behandling som är otroligt djupt avslappnande. Perfekt för dig som är stressad, utmattad, sover dåligt eller har kronisk värk. Känslan efteråt är en total avslappning, en lätthet i både i kropp och själ.
Eller så är du nyfiken på hur access bars kan ändra ditt liv på ett djupare plan och upprepar din behandling några gånger.

Hur funkar det?
Access Bars kringgår dina logiska tankar. Om logik skulle lösa allt som inte fungerar i ditt liv, hade den då inte redan gjort det?
Bars är 32 punkter på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, åsikter och attityder, beslut och sanningar som vi har eller har haft. När de på olika sätt  får en lätt beröring frigörs blockeringar på alla nivåer inom livets alla områden. Det är som att storstäda i ditt mentala inre och ge dig själv mer utrymme att vara den du egentligen är. Access bars kan skapa förädringar i vår mentala struktur, få oss att släppa våra rädslor, hinder, mönster och blockeringar av olika slag. Med access bars kan du ge dig själv möjlighet att må bättre, öka energiflödet, vara mer närvarande, medveten och ha mer lätthet och glädje i livet mm.

Det här med energier kan kännas lite främmande för oss här i västvärlden, medan alla behandlingar i öst tar mycket stor hänsyn till dem. Kan det verkligen hända så mycket genom att bara röra lätt på olika ställen? Vi är ju uppbyggda av energier men när vi här i väst får en obalans i kropp och / eller själ försöker vi bota det med kemi dvs läkemedel. Kanske är det i själva verket det som borde upplevas märkligt?  Den frågan lämnar jag öppen.

En access bars behandling är med fördel 90 minuter, men självklart fungerar även 60 minuter.

Utbildad av Access Consciosness 2017


Dina vingar finns redan - allt du behöver göra är att flyga
access bars muskelvården halmstad   access bars muskelvården halmstad  access bars muskelvården halmstad  access bars muskelvården halmstad  access bars muskelvården halmstad  access bars muskelvården halmstad  access bars muskelvården halmstad  access bars muskelvården halmstad  access bars muskelvården halmstad  access bars muskelvården halmstad   
Jag går på access bars hos Anette och även på yoga. Har gått på massage och zonterapi och jag älskar hennes behandlingar! Rekommenderar alltid henne till mina vänner, familj och kollegor.
När jag går på access bars så får jag en härlig djupavslappning och känner mig så lugn och harmonisk efteråt, en känsla som håller i sig efter långt behandlingen. Tankebruset har tystnat och jag känner inte min vanliga oro.  Jag sover mycket bättre. Jag tycker också att min energi har ökat.        
 Linda Sicurezza
Välkommen till Anette på Muskelvården i Halmstad