AKTUELL INFO

På denna sidan lägger jag ut lite aktuell information, t ex kurser, nyheter, semester mm


Corona...

Detta virus som vi för bara ett kort tag sedan inte visste fanns. Och absolut inte vad det kunde ställa till med i en hel värld. Självklart ska vi ta detta på allvar och följa alla riktlinjer, tvätta händerna ordentligt, hosta / nysa i armvecket, inte medvetet utsätta oss för smitta mm. Däremot är det lätt att glömma att det inte smittar mellan 2 friska personer. Vad man i dagsläget vet inte ens under inkubationstiden ( = tiden mellan smittotillfället och sjukdom) och risken att bli smittad av en person som som bär smittan men inte har symptom anses som oerhört liten enl. "corona-proffsen". Trots detta använder jag munskydd under behandlingarna och spritar händerna ofta. Jag kommer att hålla öppet så länge inga andra direktiv ges, och  länge både du och jag känner oss helt friska och inte (vad vi vet) har utsatt oss för smittan så ser jag det som riskfritt att få och ge en behandling, både för dig och för mig. Nu kanske mer än någonsin behövs massagens och mina andra behandlingars lugnande effekter! Däremot anar jag att det kommer att bli lite färre bokningar framöver, folk är rädda eller känner sig inte bra. När / om detta sker kommer jag att lägga ut lite färre bokningsbara tider på bokadirekt, för att få en hyfsat sammanhängande arbetsdag. Så om du inte hittar någon tid som passar dig, tveka inte att höra av dig! Chansen är stor att det går att hitta en. Var rädd om dig!

Välkommen!

Yoga i vår

Ta chansen att möta våren med större välbefinnande, ökad medvetenhet, stärkt närvaro och mindre stress!
Var med och yoga! ALLA kan vara med!
Läs mer här
Välkommen!

Lite att köpa med hem

Presentkort
Alltid lika uppskattat! Välj själv om du vill ge bort en speciell behandling eller en valfri summa. Presentkort kan du även få hemskickat eller köpa online för att skriva ut det själv. Klicka dig vidare till presentkortssidan för mer info.

massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad

Ögonkudde
En mjuk ögonkudde som hjälper dig när du vill slappna av.
100% bomullsöverdrag, som är avtagbart och kan tvättas. Fyllning av linfrö och torkad lavendel, ger en svag och behaglig doft.
160 kronor

 
 

massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad

En stund att landa i sig själv. Lugn, värme och sammanhang.
Veronika Lindqvist
Halmstad Kommun
Välkommen till Anette på Muskelvården i Halmstad

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.