AKTUELL INFO

På denna sidan lägger jag ut lite aktuell information, t ex kurser, nyheter, semester mm


Corona...

Detta virus som vi för bara ett tag sedan inte visste fanns. Och absolut inte vad det kunde ställa till med i en hel värld. Självklart ska vi ta detta på allvar och följa alla riktlinjer, tvätta händerna ordentligt, hosta / nysa i armvecket, inte medvetet utsätta oss för smitta mm.  Ja, allt det där kan vi alla nu. Jag kommer att hålla öppet så länge inga andra direktiv ges, och  så länge både du och jag känner oss helt friska och inte (vad vi vet) har utsatt oss för smittan så är du välkommen! För att skydda både dig och mig så använder jag munskydd / visir vid alla behandlingar, tvättar och spritar mina händer ofta och desinficerar allt som används under en behandling mellan kunderna. När jag tar i ett dörrhandtag eller dylikt använder jag alltid en ren tvättlapp, som byts mellan varje kund.  På toaletten finns engångshanddukar. Nu kanske mer än någonsin behövs massagens och mina andra behandlingars lugnande effekter! Däremot är det just nu lite färre bokningar än normalt, folk är oroliga eller känner sig inte bra. Därför lägger jag ut lite färre bokningsbara tider på bokadirekt, för att få en hyfsat sammanhängande arbetsdag. Så om du inte hittar någon tid som passar dig, tveka inte att höra av dig! Chansen är stor att det går att hitta en. Var rädd om dig!

Välkommen!


 
 

Yoga hösten 2020

Ta chansen att möta hösten med större välbefinnande, ökad medvetenhet, stärkt närvaro och mindre stress!
Var med och yoga! ALLA kan vara med!
Läs mer här
Välkommen!

Lite att köpa med hem

Presentkort
Alltid lika uppskattat! Välj själv om du vill ge bort en speciell behandling eller en valfri summa. Presentkort kan du även få hemskickat eller köpa online för att skriva ut det själv. Klicka dig vidare till presentkortssidan för mer info.

massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad

Ögonkudde
En mjuk ögonkudde som hjälper dig när du vill slappna av.
100% bomullsöverdrag, som är avtagbart och kan tvättas. Fyllning av linfrö och torkad lavendel, ger en svag och behaglig doft.
160 kronor

 
 

massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad

En stund att landa i sig själv. Lugn, värme och sammanhang.
Veronika Lindqvist
Halmstad Kommun
Välkommen till Anette på Muskelvården i Halmstad