AKTUELL INFO

På denna sidan lägger jag ut lite aktuell information, t ex kurser, nyheter, semester mm


Följ gärna Muskelvården på sociala medier
Facebook:  muskelvården - för dig som vill må bra
Instagram:  anette_muskelvården
Där är jag lite snabbare på att lägga upp vad som händer...

Corona...

Detta virus som vi för bara ett tag sedan inte visste fanns. Och absolut inte vad det kunde ställa till med i en hel värld. Självklart ska vi ta detta på allvar och följa alla riktlinjer, tvätta händerna ordentligt, hosta / nysa i armvecket, inte medvetet utsätta oss för smitta mm.  Ja, allt det där kan vi alla nu. Jag kommer att hålla öppet så länge inga andra direktiv ges, och  så länge både du och jag känner oss helt friska och inte (vad vi vet) har utsatt oss för smittan så är du välkommen! För att skydda både dig och mig så använder jag munskydd / visir vid alla behandlingar, tvättar och spritar mina händer ofta och desinficerar allt som används under en behandling mellan kunderna. När jag tar i ett dörrhandtag eller dylikt använder jag alltid en ren tvättlapp, som byts mellan varje kund.  På toaletten erbjuds personliga handdukar som tvättas efter varje användning. Nu kanske mer än någonsin behövs massagens och mina andra behandlingars lugnande effekter! 

Välkommen!


 
 

Yoga våren 2021

Ta chansen att möta hösten med större välbefinnande, ökad medvetenhet, stärkt närvaro och mindre stress!
Var med och yoga! ALLA kan vara med!
Läs mer här
Välkommen!

Lite att köpa med hem

Presentkort
Alltid lika uppskattat! Välj själv om du vill ge bort en speciell behandling eller en valfri summa. Presentkort kan du även få hemskickat eller köpa online för att skriva ut det själv. Klicka dig vidare till presentkortssidan för mer info.

massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad

Ögonkudde
En mjuk ögonkudde som hjälper dig när du vill slappna av.
100% bomullsöverdrag, som är avtagbart och kan tvättas. Fyllning av linfrö och torkad lavendel, ger en svag och behaglig doft.
Finns olika att välja mellan, BRA 100 kronor, BÄTTRE 140 kronor, BÄST 200 kronor 

 
 

massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad massage zonterapi yoga muskelvården Halmstad

En stund att landa i sig själv. Lugn, värme och sammanhang.
Veronika Lindqvist
Halmstad Kommun
Välkommen till Anette på Muskelvården i Halmstad