BEHANDLING PÅ FÖRETAG

Vill du ha pigg personal?

Gör en frisk satsning! Personal som får friskvård blir inte bara friskare, utan också gladare. Din omtanke om dina medarbetare ger dig mycket tillbaka! För dig som inte provat att erbjuda personalen friskvård, eller inte är nöjd med det stöd du får idag, vill jag gärna berätta om min verksamhet.
Muskelvården erbjuder ett helhetskoncept  som utgår från ditt företags behov. Då medarbetare kan ha olika behov och önskemål vill jag gärna arbeta med helheten. En del av personalen har behov av en  behandling, det kan jag erbjuda i form av företagsmassage,  yogamassage och zonterapi. Andra har kanske önskemål om kostrådgivning, i grupp eller privat. Antistressbehandling, coaching, ergonomi, yoga eller kanske ett gemensamt träningspass? Hör av dig och berätta om ditt företags behov!
Jag kommer ut till ditt företag och står för all utrustning som behöves.
Din personal är i trygga händer hos mig. Jag har många års yrkeserfarenhet och vidareutbildar mig kontinueligt. Därtill har jag läst motsvarande 70 poäng basmedicin.
Jag har även möjlighet att erbjuda er en föreläsning om kost och hälsa. Lämplig på t ex personalmötet, kickoffen, ledningsmötet mm. 
Varmt välkommen att kontakta mej!
PS: Kostnader för friskvård är helt avdragsgilla sedan 2004

Största glädjen är att glädja andra

Företagsmassage friskvård yoga muskelvården halmstad företagsmassage friskvård yoga muskelvården halmstad företagsmassage friskvård yoga muskelvården halmstad företagsmassage friskvård yoga muskelvården halmstad företagsmassage friskvård yoga muskelvården halmstad företagsmassage friskvård yoga muskelvården halmstad företagsmassage friskvård yoga muskelvården halmstad

Företagare!
Är personalen det viktigaste du har?
Kontakta mig så hjälper jag dig att ta hand om dem!
Välkommen till Anette på Muskelvården i Halmstad (Söndrum)