AYURYOGA+ (HATHAYOGA)

ayuryoga+, en skön gren av hathayoga

Ayuryogan är en lugn, behaglig yogaform, där du ges tid att komma in i de olika positionerna.  De mjuka, fysiska rörelserna kombineras med andningsövningar och meditation.
Strävan är att uppnå en stark och samtidigt smidig kropp,  i kombination med en ökad kroppsmedvetenhet, fokus- och koncentrationsförmåga, ett harmoniskt sinne och inre lugn.
Vi använder mjuka, sköna asanas / positioner som passar de allra flesta, oavsett om du är äldre eller yngre, vig eller inte.
Ayuryoga är en form av Hathayoga, den yogaform som är mest känd här i Europa.
Varför ett + efter ayuryoga?
Jag har valt att sätta ett + efter ayuryogan då vi avviker från den rena ayuryogan genom att vi mixar in lite yinyogaövningar.
På denna yogaklassen  kan vi ibland även ´leka´ lite med feet-up och yogahjul. Superkul och alla, oavsett ålder, smidighet och storlek kan vara med. (Självklart måste du inte stå upp och ner. De gånger vi använder feet-up finns det alltid alternativa rörelser. Men vill du prova så får du alltid ha en vägg bakom dig.)

Utbildad av Wivianne Nyberg, Helhetsakademin i Helsingborg 2016-2017

Det stora är inte att aldrig misslyckas utan att resa sig varje gång man faller

yoga muskelvården sense of shanti halmstad yoga muskelvården sense of shanti halmstad yoga muskelvården sense of shanti halmstad yoga muskelvården sense of shanti halmstad yoga muskelvården sense of shanti halmstad

Tyvärr pausas ayuryogan pga plats- och tidsbrist, både i lokalen och för mig.
Jag hoppas du kan trivas med kundalini- och yinyogan.
Yogahjul och FeetUp använder vi ibland på yinyogan och FeetUp klasser kommer
som extrapass då och då.
Välkommen till Anette på Muskelvården och Sense of Shanti i Halmstad